HTML

Dumcsizzunk Halásztelekről! Kendőzetlenül.

Nekünk Halásztelek az otthonunk. Szeretnénk ha szebb, és tisztább lenne. Mindenféle értelemben. Olyan kisváros, ahol jól érezheti magát mindenki.

Halásztelken nincs olyan hivatalos fórum, ahol elmondhatnánk azt, mit szeretnénk, vagy mi az ami nem tetszik, a polgármestert és mszp-s társait legkevésbé érdekli, mi történik az itt lakókkal.

Az önkormányzat cenzúrázta a fórumot, tisztán látszik a szocialisták nem szeretik a kérdezősködőket és a bírálókat.

Ezen a blogon, bizony elmondjuk a véleményünket -Önök is megtehetik.

Elérhetőségünk:

Levélküldés itt

Ez egy szimpatikus oldal

Halásztelekma honlapja!


Friss topikok

  • Lárifári: @12341234: Üdvözlöm! Tudja úgy van ez valahogy, hogy otthon is elkelne egy-két új holmi. Vennék e... (2009.07.31. 00:02) Halásztelek eladósodik
  • néma: Nagyon szomorú hír, Mi is dolgoztunk együtt valamikor, még az AMK létrehozásánál. Emlékét szeretet... (2009.05.17. 17:15) Az egyenlőbbek parkolói
  • Ipa: Maszop beszél a gyűlöletbeszéd ellen, íme a részlet a nótájukból: "A közjó alkotói lettünk – hát v... (2009.04.07. 13:44) Valódi retró buli – MSZP kongresszus
  • Lárifári: Szia! Manapság, ha a "jóreggelt" politikusi szájból érkezik, a mögöttes szándékot keressük. Vallju... (2009.03.22. 13:18) Lemondott Gyurcsány - vagy amit akartok.
  • Ajtony: Sziasztok! Ismerem a két körzeti rendőrt, szerintem rendes srácok. Úgy gondolom, hogy több megbecs... (2009.03.14. 21:46) Halásztelki Hírmondó – rúgjunk a rendőrbe mi is! II.
  • elqurtuk: TPÚ: Szentgyörgyi József (Tisztelt Polgármester Úr) (2008.12.09. 22:01) Karácsony 2008
  • elqurtuk: háááát, az elképzelés jó, elképesztő hírszerkesztési, szemantikai és egyéb hibákkal. De hogy ne cs... (2008.12.08. 16:55) Új kistérségi hírportál
  • Ajtony: Üdvözlet Mindenkinek! Azt gondolom, hogy a közbiztonság rajtunk is múlik. Polgárőrség van, jelentk... (2008.12.05. 09:36) Rettegés helyett cselekvés

Linkblog

Gerincút! - ez biztosan érdekel!

2008.11.26. 21:25 Lárifári

E-mail címünkre érkezett levélben az alábbi meghívó

 

 

Ígéretek után a tényekről:

 

Témánk:

 

 

A GERINCÚT

 

 

Előadók:

 

 

SZABÓ  MÁRTA

 

 

Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztési

 

Zrt.

 

Projektiroda vezetője

 

és

 

SZABÓ  JÓZSEF

 

 

a Gerincút Előkészítő Bizottság

 

Elnöke

 

Helyszín:

 

Közösségi  Ház

 

 

Halásztelek, Szent László tér

 

2008. december 1. hétfő,

 

 

18. óra

 

 

Várjuk Önöket, hiszen rólunk lesz szó!

 

FIDESZ Halásztelki Szervezet

 -------------------------------------------------------------------------------

 

Kit ne érintene a mindennapos közlekedési katasztrófa – a Rákóczi Ferenc úti dugó. A gyakran egy órát meghaladó sorbanállás Lakihegynél – 2003 végén kezdődött.  

 

- Ma az a kivételes helyzet, ha nincs dugó - 

 

Másfélszeres (vagy kétszeres) lett a környék lélekszáma. Már a nyolcvanas években áteresztőképessége határán álló Rákóczi út, most napi húszezer áthaladást kénytelen elvezetni. 

 

- A „gerincút” kedvelt témája volt a választási kampányoknak - 

 

Varjú László, országgyűlési képviselő első előadását még 2002-ben tartotta a témában. Akkor, a választások előtt már 2006-ra ígérte az átadását. A 2006-os választások alkalmával szintén a „gerincút” jelentette a kampányának „gerincét”.

 

- 2007 tavaszán döbbenten értesülhetett a környező települések lakossága arról –

 

az új útnak nincs engedélyezett terve, sőt még elfogadott nyomvonala sem. Az önkormányzati választások után a környék polgármestereiből megalakult a „ Gerincút Előkészítő Bizottság”. Szigetszentmiklós új polgármestere, Szabó József - aki választási győzelméig alpolgármestere volt a városnak – új, agilis vezetési stílusát vitte a gerincút bizottságba. Ma már engedélyes terv , és nyáron benyújtott uniós pályázat bizonyítja eredményességét.  

 

Mai bölcsességünk:

 

"A politikusok mindenütt egyformák. Megígérik, hogy hidat építenek, még oda is, ahol nincs folyó".

(Nikita Hruscsov)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://soshalasztelek.blog.hu/api/trackback/id/tr88790357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása