HTML

Dumcsizzunk Halásztelekről! Kendőzetlenül.

Nekünk Halásztelek az otthonunk. Szeretnénk ha szebb, és tisztább lenne. Mindenféle értelemben. Olyan kisváros, ahol jól érezheti magát mindenki.

Halásztelken nincs olyan hivatalos fórum, ahol elmondhatnánk azt, mit szeretnénk, vagy mi az ami nem tetszik, a polgármestert és mszp-s társait legkevésbé érdekli, mi történik az itt lakókkal.

Az önkormányzat cenzúrázta a fórumot, tisztán látszik a szocialisták nem szeretik a kérdezősködőket és a bírálókat.

Ezen a blogon, bizony elmondjuk a véleményünket -Önök is megtehetik.

Elérhetőségünk:

Levélküldés itt

Ez egy szimpatikus oldal

Halásztelekma honlapja!


Friss topikok

  • Lárifári: @12341234: Üdvözlöm! Tudja úgy van ez valahogy, hogy otthon is elkelne egy-két új holmi. Vennék e... (2009.07.31. 00:02) Halásztelek eladósodik
  • néma: Nagyon szomorú hír, Mi is dolgoztunk együtt valamikor, még az AMK létrehozásánál. Emlékét szeretet... (2009.05.17. 17:15) Az egyenlőbbek parkolói
  • Ipa: Maszop beszél a gyűlöletbeszéd ellen, íme a részlet a nótájukból: "A közjó alkotói lettünk – hát v... (2009.04.07. 13:44) Valódi retró buli – MSZP kongresszus
  • Lárifári: Szia! Manapság, ha a "jóreggelt" politikusi szájból érkezik, a mögöttes szándékot keressük. Vallju... (2009.03.22. 13:18) Lemondott Gyurcsány - vagy amit akartok.
  • Ajtony: Sziasztok! Ismerem a két körzeti rendőrt, szerintem rendes srácok. Úgy gondolom, hogy több megbecs... (2009.03.14. 21:46) Halásztelki Hírmondó – rúgjunk a rendőrbe mi is! II.
  • elqurtuk: TPÚ: Szentgyörgyi József (Tisztelt Polgármester Úr) (2008.12.09. 22:01) Karácsony 2008
  • elqurtuk: háááát, az elképzelés jó, elképesztő hírszerkesztési, szemantikai és egyéb hibákkal. De hogy ne cs... (2008.12.08. 16:55) Új kistérségi hírportál
  • Ajtony: Üdvözlet Mindenkinek! Azt gondolom, hogy a közbiztonság rajtunk is múlik. Polgárőrség van, jelentk... (2008.12.05. 09:36) Rettegés helyett cselekvés

Linkblog

Lemondott Gyurcsány - vagy amit akartok.

2009.03.21. 17:01 Lárifári

 

Jóllakott napközisként, sértett arckifejezéssel „táncolt” plexiállványa mögött – mikor éppen belebegtette lemondását. Épeszű magyar most azon gondolkodik, milyen újabb trükk állhat a nagy machinátor bejelentése mögött.

 

- mert hogy magától el nem tűnik, az tuti -

 

 Bokros hülye nebulóként jelentkezik – mintha csak számtanórán kérdeznék az egyszeregyet – miniszterelnök lenne. Nekünk, értünk, a hazáért. Persze szigorúan Dávidilag.

 

- a hátunkon futkos a hideg az ötlettől -

 

Mintha csak az lenne a cél, hogy a megszűnő Mónika Show helyett legyen más szórakoztató műsor. Fel lehetne dobni a hangulatot még Drazsé miniszterelnöki jelölésével. Ő biztos vállalná.

 

- magabiztos egy manus -

 

Ami biztos, Gyurcsány, ez a tehetségtelen – bár dumában verhetetlen – pártvezér, nem adja oda önként a hatalmat. Ezért gyanakvással kell fogadni bejelentését. Szinte biztosra vehető, hogy valamilyen stikli áll mögötte. Vélhetően nagyon jó – és jól fizetett – marketing stáb dolgozza ki minden mozdulatát és megnyilvánulását, felhasználva a pszichológia és tömegmanipulációs módszerek tárházát.

 

- és már megint nem a lényegről beszélünk, hanem róla -

 

Mai bölcsességünk:

"Panem et circensis" (cirkuszt és kenyeret)

(Iuvenalis)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://soshalasztelek.blog.hu/api/trackback/id/tr841016490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beyond silence 2009.03.22. 00:18:46

összeesküvés elméletek... haha :D

Lárifári 2009.03.22. 13:18:01

Szia!
Manapság, ha a "jóreggelt" politikusi szájból érkezik, a mögöttes szándékot keressük. Valljuk be, nem is alaptalanul.:-)))
süti beállítások módosítása