HTML

Dumcsizzunk Halásztelekről! Kendőzetlenül.

Nekünk Halásztelek az otthonunk. Szeretnénk ha szebb, és tisztább lenne. Mindenféle értelemben. Olyan kisváros, ahol jól érezheti magát mindenki.

Halásztelken nincs olyan hivatalos fórum, ahol elmondhatnánk azt, mit szeretnénk, vagy mi az ami nem tetszik, a polgármestert és mszp-s társait legkevésbé érdekli, mi történik az itt lakókkal.

Az önkormányzat cenzúrázta a fórumot, tisztán látszik a szocialisták nem szeretik a kérdezősködőket és a bírálókat.

Ezen a blogon, bizony elmondjuk a véleményünket -Önök is megtehetik.

Elérhetőségünk:

Levélküldés itt

Ez egy szimpatikus oldal

Halásztelekma honlapja!


Friss topikok

  • Lárifári: @12341234: Üdvözlöm! Tudja úgy van ez valahogy, hogy otthon is elkelne egy-két új holmi. Vennék e... (2009.07.31. 00:02) Halásztelek eladósodik
  • néma: Nagyon szomorú hír, Mi is dolgoztunk együtt valamikor, még az AMK létrehozásánál. Emlékét szeretet... (2009.05.17. 17:15) Az egyenlőbbek parkolói
  • Ipa: Maszop beszél a gyűlöletbeszéd ellen, íme a részlet a nótájukból: "A közjó alkotói lettünk – hát v... (2009.04.07. 13:44) Valódi retró buli – MSZP kongresszus
  • Lárifári: Szia! Manapság, ha a "jóreggelt" politikusi szájból érkezik, a mögöttes szándékot keressük. Vallju... (2009.03.22. 13:18) Lemondott Gyurcsány - vagy amit akartok.
  • Ajtony: Sziasztok! Ismerem a két körzeti rendőrt, szerintem rendes srácok. Úgy gondolom, hogy több megbecs... (2009.03.14. 21:46) Halásztelki Hírmondó – rúgjunk a rendőrbe mi is! II.
  • elqurtuk: TPÚ: Szentgyörgyi József (Tisztelt Polgármester Úr) (2008.12.09. 22:01) Karácsony 2008
  • elqurtuk: háááát, az elképzelés jó, elképesztő hírszerkesztési, szemantikai és egyéb hibákkal. De hogy ne cs... (2008.12.08. 16:55) Új kistérségi hírportál
  • Ajtony: Üdvözlet Mindenkinek! Azt gondolom, hogy a közbiztonság rajtunk is múlik. Polgárőrség van, jelentk... (2008.12.05. 09:36) Rettegés helyett cselekvés

Linkblog

Szentgyögyi József verbális és nonverbális kommunikációja

2008.10.16. 08:51 Lárifári

Nem tudom felfogni, hogyan lehet egy ember ennyire lekezelő, modortalan: rengetegen panaszkodnak, milyen a polgármester stílusa. Átnéz az embereken, nem hallgatja meg őket, sokakat meg is aláz.

Azt felejti el, Halásztelekre rengetegen költöztek az utóbbi 10 évben nála sokkal nagyobb tudású értelmiségiek, akiket már nem biztos, (sőt, biztos nem! ), hogy meg tud fogni a demagóg, ostobasággokal, valótlanságokkal tarkított tartalom nélküli dumájával. Nem egyszer sikerült megszorongatni olyan szinten (állítólagos szakmai kérdésekben), melyre nemhogy válaszolni nem tudott, hanem fejszíne is átváltott pártzászlajának színébe.

 

Én csak azokat a valóban egyszerű, ám annál derekabb embereket sajnálom, akik bedőlnek a hazugságoknak, légüres, tartalom nélküli igéretei miatt rá szavaknak. Akiket lekenyerez azzal, hogy a kampányidőszakban majd meghívja őket egy adag paprikáskrumplira egy nyomorult szavazat miatt. Legalább tenne ki magáért, és adna a választó pénzén olyan menüsort, mint a mutyizó szocik egymás között szoktak, legutóbb pár napja.

Érdemes elolvasni a város hivatalos honlapján a polgármester válaszait: a tartalom nulla, de a legnagyobb gond a helyesírása, amely siralmas. Polgármester Úr! Egy állítólagos tanár válaszairól beszélünk.... Miről is beszélünk? :)

Jön a közmeghallgatás..... na az is megér egy misét:)

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://soshalasztelek.blog.hu/api/trackback/id/tr74716420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ajtony 2008.10.16. 10:07:12

Kedves Lárifári! Egy embert csak a munkájában minősít a tudása. Amikor klottnadrágban focizik, vagy fecskét húz a strandon, nem a füstölgő koponyája alapján ítélnek meg. Szeretném hangsúlyozni: minden embernek kijár a tisztelet, az emberség, legyen az konyhalány egy étteremben, vagy éppen legyen a neve előtt a déer!
A szocik egyébként tudnak élni, no meg az arcukból is faraghatnának egy kicsit. Ez a - libamájjal töltött borjúbélszín, meg a kaviárral töltött lazac - nálam is kicsapta a biztosítékot.

Lárifári 2008.10.16. 22:19:21

Alátámasztandó, hogy mennyien hőbörögnek a stílusán, íme egy idézet a www.halasztelek.net -ről:
---------------------------------------

"Mikor volt néhány lakónak kérdése nem is mindenre válaszolt. Majd ha vissza kérdeztek akkor a Polgármester Úr mint családcentrikus valaki közölte: Minek vettük meg a házainkat ha kisgyermekünk van. Láttuk akkor is, hogy föld út van."
----------------------------------------
"De ez semmi a Polgármester Úr közölte ,hogy a házaink előtt tiltani fogja a parkolást ha nem akarunk árkot. (Ezekben az érintett utcákban olyan keskeny útak vannak, hogy az árok kivitelezése még keskenyebbé teszi az útat)Na meg azt is mondta miért nem Pesten lakunk akkor, ott van aszfaltos út! Mert mi Halászteleken akarunk lakni. Itt fizetünk pl: súlyadót. De azt mire is???"
"Tehát mit várunk a Hivataltól ha a Polgármester Úr olyan stilusban válaszol, hogy az emberek zsebében kinyillik a bicska????
Egy ember volt az ülésen aki a mi érdekeinket képviselte az Sipos Tibor Úr volt. Én őt nem ismerem de ő legalább szeretne segíteni. Én azt éreztem.
Ja és 5-6 ig volt az ülés. Ami kb 20perces csúszással kezdődőtt. A Polgármester Úr akkor érkezett. Majd közölte 6kor ő nem ér rá a másik ülés kezdődik.
Én speciel a gyerekemmel mentem oda és azzal sem tisztel meg minket, hogy pontosan kezdődjön az ülés. De a befejezés pontos volt. Igaz a vége kiabálás lett! Amin nem csodálkozok azok után, hogy közölte minek vesz az földutakon házat akinek kicsi gyereke van!".....
-------------

No komment:)

Ajtony 2008.10.16. 23:34:52

Kedves Lárifári!
Mindössze arra utaltam, hogy ebben az esetben nem számít sem a vagyoni helyzet, sem végzettség. Mindenki megérdemli a tiszteletet, mert EMBER. A polgármester talán nem tudja, nem azért van Halásztelek, hogy ő jól megéljen belőle. A polgármesterség és a képviselőség szolgálat! Nálunk csak kéne legyen?
süti beállítások módosítása