HTML

Dumcsizzunk Halásztelekről! Kendőzetlenül.

Nekünk Halásztelek az otthonunk. Szeretnénk ha szebb, és tisztább lenne. Mindenféle értelemben. Olyan kisváros, ahol jól érezheti magát mindenki.

Halásztelken nincs olyan hivatalos fórum, ahol elmondhatnánk azt, mit szeretnénk, vagy mi az ami nem tetszik, a polgármestert és mszp-s társait legkevésbé érdekli, mi történik az itt lakókkal.

Az önkormányzat cenzúrázta a fórumot, tisztán látszik a szocialisták nem szeretik a kérdezősködőket és a bírálókat.

Ezen a blogon, bizony elmondjuk a véleményünket -Önök is megtehetik.

Elérhetőségünk:

Levélküldés itt

Ez egy szimpatikus oldal

Halásztelekma honlapja!


Friss topikok

  • Lárifári: @12341234: Üdvözlöm! Tudja úgy van ez valahogy, hogy otthon is elkelne egy-két új holmi. Vennék e... (2009.07.31. 00:02) Halásztelek eladósodik
  • néma: Nagyon szomorú hír, Mi is dolgoztunk együtt valamikor, még az AMK létrehozásánál. Emlékét szeretet... (2009.05.17. 17:15) Az egyenlőbbek parkolói
  • Ipa: Maszop beszél a gyűlöletbeszéd ellen, íme a részlet a nótájukból: "A közjó alkotói lettünk – hát v... (2009.04.07. 13:44) Valódi retró buli – MSZP kongresszus
  • Lárifári: Szia! Manapság, ha a "jóreggelt" politikusi szájból érkezik, a mögöttes szándékot keressük. Vallju... (2009.03.22. 13:18) Lemondott Gyurcsány - vagy amit akartok.
  • Ajtony: Sziasztok! Ismerem a két körzeti rendőrt, szerintem rendes srácok. Úgy gondolom, hogy több megbecs... (2009.03.14. 21:46) Halásztelki Hírmondó – rúgjunk a rendőrbe mi is! II.
  • elqurtuk: TPÚ: Szentgyörgyi József (Tisztelt Polgármester Úr) (2008.12.09. 22:01) Karácsony 2008
  • elqurtuk: háááát, az elképzelés jó, elképesztő hírszerkesztési, szemantikai és egyéb hibákkal. De hogy ne cs... (2008.12.08. 16:55) Új kistérségi hírportál
  • Ajtony: Üdvözlet Mindenkinek! Azt gondolom, hogy a közbiztonság rajtunk is múlik. Polgárőrség van, jelentk... (2008.12.05. 09:36) Rettegés helyett cselekvés

Linkblog

PR-TELECOM, a kábeli zűrzavar

2008.10.16. 23:19 Lárifári

 

Januárban örömmel értesültek a halásztelki kábel-TV előfizetők arról, hogy egy nagyobb cég megvásárolta a helyi családi vállalkozás rendszerét, és műsortovábbítási jogát. A bemutatkozó levélben áprilisra ígérte a PR-telecom a változást. Az eddigi harmincnégy adó helyett negyvenkilenc csatornát, alacsonyabb havi díjért kellett volna kapnunk.

 

Aztán május lett. A régi műsorok, régi díjért érkeztek. A képminőség pedig kicsit rosszabb lett. Szelíd érdeklődésemre nyár elejére ígérték a váltást.

 

- Én olyan türelmes vagyok, mint egy birka -

 

Július végén érdeklődtem újra, annak kapcsán, hogy a zenét sugárzó MTV adón már hetek óta nem volt hang. A hibabejelentést nehezen tudtam megtenni, hiszen a számláról kellett kikotlanom a sokjegyű előfizetői azonosítót. Próbáltam vitatkozni a géphangú automatával - nem jött össze. A telefont felvevő ideges hangú hölgy, a hiba rögzítése után nyár végére ígérte a váltást.

 

- A műsor meg a régi volt, a régi – igen magas árért -

 

A zenés adó két napig működött. Az újabb hanghibát nem jelentettem, mert egyszerűen nem volt kedvem ismét kibogarászni a bejelentéshez szükséges számot. Küldtem viszont egy e-mailt,

 

- amire ma már nem is várom a választ -

 

Egyre sűrűbben nézegettem a Digi-TV, és az UPC direkt honlapját. Olcsóbban kaphatnék tőlük több műsort, és ráadásul digitális minőségben.

 

„Itt van az ősz, itt van újra” mondta Petőfi boldogan versében, de neki nem volt kábel előfizetése. Októberre megérkezett a kisebb számla. No nem annyi, amit januárban jeleztek, de jóval kevesebb. Nosza – gondoltam a levél elolvasása után – megkérdezem, mikortól válogathatunk már a majd ötven csatornából.

 

- Most egy kedves, szexis hangú hölgy nem tudott semmit -

 

Kértem, közölje a főnökeivel – elegem van a hülyítésből. Mondjanak már végre egy záros határidőt, amikorra biztosan a bővített kínálatból szemezgethetünk. Jeleztem azt is, hogy a képminőség folyamatosan romlik. A szexis női hanggal való évődés azzal zárult, hogy ide-meg oda kéne telefonálnom, hogy megtudhassam, a pénzemért mikortól lesz hajlandó kiszolgálni a cég úgy – nem kívánok többet – mint a szigethalmiakat.

 

- Ezek röhögve mutatnak fityiszt nekünk – és nem csak a hátunk mögött, hanem pacekba -

 

Még két hetük van nálam – mert mint írtam, birkatürelmem van. Ha november elsején nem kapom meg azt a néhány új adót - amire lassan egy éve várok – nem fizetek nekik tovább.

 

- Vigyék tőlünk a francba a kábelüket, a nehézkes ügyfélszolgálatukat, és az ígérgetésüket -

 

Még nem döntöttem, hogy honnan vásárolok új műsorokat. Lehet, hogy UPC, vagy Digi lesz. Az is lehet, hogy a december elsejével induló – ingyenes – digitális földi műsorszórást választom. Igaz, ahhoz vennem kell minden TV-hez egy beltérit, de most éppen kéthavonta kifizetem egynek az árát, a kábeles cégnek.

 

Ha nem olvassa a PR-telecom  a blogot, így járt. Most „csak” egy előfizetőt vesztenek – igaz felszólítás nélkül. Vagy többet? Vagy lassan mindet?

 

- Pedig birkatürelmünk volt, mint általában a magyarnak -

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://soshalasztelek.blog.hu/api/trackback/id/tr67717974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alkotmányos 2008.10.24. 19:38:35

Nem egyet veszített, hanem kettőt... Többször panaszkodtam én is, hogy nincs hangja az MTV-nek, gáz a kép, meg minden, de nem ez verte ki a biztosítékot. Kaptam tőlük egy számlát, amelyen volt 185 forint késedelmi pótlék. Nem érettem miért. Telefon. Közömbös hangú hölgy. Megállapítja, hogy nem késtem a befizetéssel, vagyis nem kell kamatot fizetnem. Mondom neki ok, de egy csekkem van, amin egy összeg szerepel, abban benne van a 185 forint, így meg nem fizetem be. Erre ő: mit tegyen? Mondom oldja meg valahogy. Erre ő: nem tudja megoldani, ez van be kell fizetni. Ezt még kétszer elmondta, majd megkérdezte mit tegyen. Erre berágtam és szépen megkértem, hogy húzzon el a postára és fizesse be ő. Két nappal később kötötték az antenna digitalt.

Lárifári 2008.10.25. 16:19:48

Szia!

Köszi a hozzászólásodat! Nem is értem, mire jó ez a hozzáállás. Jelenleg a cég veszít az amúgy sem túl jó, Wallner-féle imidzsből. Budapesten inkább harcolnak a megrendelőért, itt meg tojnak rá. Azért még reménykedem, mert nem szívesen váltanék. Láttam a halmi és a miklósi kínálatukat, nekem tetszett a struktúra, és a minőség is jó volt.
A digital nekem nem volt stabil. Biztos rossz a vétel nálunk.

Üdv
süti beállítások módosítása