HTML

Dumcsizzunk Halásztelekről! Kendőzetlenül.

Nekünk Halásztelek az otthonunk. Szeretnénk ha szebb, és tisztább lenne. Mindenféle értelemben. Olyan kisváros, ahol jól érezheti magát mindenki.

Halásztelken nincs olyan hivatalos fórum, ahol elmondhatnánk azt, mit szeretnénk, vagy mi az ami nem tetszik, a polgármestert és mszp-s társait legkevésbé érdekli, mi történik az itt lakókkal.

Az önkormányzat cenzúrázta a fórumot, tisztán látszik a szocialisták nem szeretik a kérdezősködőket és a bírálókat.

Ezen a blogon, bizony elmondjuk a véleményünket -Önök is megtehetik.

Elérhetőségünk:

Levélküldés itt

Ez egy szimpatikus oldal

Halásztelekma honlapja!


Friss topikok

  • Lárifári: @12341234: Üdvözlöm! Tudja úgy van ez valahogy, hogy otthon is elkelne egy-két új holmi. Vennék e... (2009.07.31. 00:02) Halásztelek eladósodik
  • néma: Nagyon szomorú hír, Mi is dolgoztunk együtt valamikor, még az AMK létrehozásánál. Emlékét szeretet... (2009.05.17. 17:15) Az egyenlőbbek parkolói
  • Ipa: Maszop beszél a gyűlöletbeszéd ellen, íme a részlet a nótájukból: "A közjó alkotói lettünk – hát v... (2009.04.07. 13:44) Valódi retró buli – MSZP kongresszus
  • Lárifári: Szia! Manapság, ha a "jóreggelt" politikusi szájból érkezik, a mögöttes szándékot keressük. Vallju... (2009.03.22. 13:18) Lemondott Gyurcsány - vagy amit akartok.
  • Ajtony: Sziasztok! Ismerem a két körzeti rendőrt, szerintem rendes srácok. Úgy gondolom, hogy több megbecs... (2009.03.14. 21:46) Halásztelki Hírmondó – rúgjunk a rendőrbe mi is! II.
  • elqurtuk: TPÚ: Szentgyörgyi József (Tisztelt Polgármester Úr) (2008.12.09. 22:01) Karácsony 2008
  • elqurtuk: háááát, az elképzelés jó, elképesztő hírszerkesztési, szemantikai és egyéb hibákkal. De hogy ne cs... (2008.12.08. 16:55) Új kistérségi hírportál
  • Ajtony: Üdvözlet Mindenkinek! Azt gondolom, hogy a közbiztonság rajtunk is múlik. Polgárőrség van, jelentk... (2008.12.05. 09:36) Rettegés helyett cselekvés

Linkblog

Ne tovább...!

2008.03.02. 19:59 Lárifári

Miután Halásztelek portálján (ez van kiírva, jóllehet, hogy a "portál" szó mást jelent) a fórumban a "Kérdések a polgármesterhez" c. menü alatt igencsak megy a szocialistákra jellemző "hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal" maszatolás, úgy döntöttem, elindítom ezt a blogot.

Most pár nap aktív fórumozást foglalok össze, bevallom elegem is lett a felesleges szájtépésből, csupán kiváncsi voltam...

Remélem, a választásig lesz bőven téma, amely Halásztelek utcáin hever....

Az előzményt mindenki tudja,hogyan jutott a szocialista Szentgyörgyi József polgármesteri székhez, ám az egyre jobban felháborító, amit a polgármester és holdudvara művel.

Erre bizonyíték a fórum hangvétele miatt tett intézkedés. A polgármestert számonkérő lakosságot kitiltották az önkormányzat fórumáról, úgy, hogy azt zárolták, ám ma már ismét elérhető volt.

Mellékelem azt a mottót, melyet a közigazgatási szerv hivatalos honlapján az érdeklődőket fogadta 2008. 02.27-én.

 A szöveg a jobb olvasat kedéért:

"Felháborító, hogy egyes ujonnan betelepült Fideszes emberek mit meg nem engednek maguknak. A forum nem az öncélú fideszes hatalom megszerzésére van kitalálva. A véleményét mondja el a parlamentben, kivonulás helyett. A politika nem ide való. Akinek nem tetszik a polgármester költözzön vissza ahonnan jött.
Egy régi halásztelki lakos.”

Majd nem sokkal később az alábbi szöveg jelent meg, a magát adminnak nevezőtől, akit mi csak cenzúrának becézünk:

Az általános vitafórumot hangvétele és politika tartalma miatt átmenetileg sajnos le kell zárjuk. Sajnáljuk hogy a fórumot annak normális céljára használók így nem tudják elmondani véleményüket, kérdéseiket, észrevételeiket, reméljük a kialakult helyzet egy idő után változik, és ismét használhatjuk a fórumot. (vörössel, a vezetés kedvéért)

 

no komment, jogi lépések úgy tűnik a többség kérésének megfelelően megkezdve. Pedig az emberek éppen véleményüket kívánták elmondani, mely bizony nem mindig , sőt nem mindig pozitívak, bár úgy tűnik, ez nem zavarja a mi főnökünket.....

A biztosítékot az verhette ki, hogy napokon átpróáltam a kérdések a polgármesterhez menü alatt megtudni (többed magammal) a következőket:

- A polgármester, meddig ködösít, már így is lincshangulat van, hiszen nyoma sincs annak, hogy a választási programjában hangzatos megfogalmazásokat betartaná.

-  Közbiztonság: közelmúlt eseményei, gyilkosság cserbenhagyás ...

- Folyamatban lévő uniós és egyéb pályázatok, mikor mit pályáztak meg, és miért nem lett semmi belőle
- Forgalmi helyzet, közlekedés megoldása (hangzatos szavak, suhanó kamionok, kép majd lesz róla)
- Utak rendbetétele, aszfaltozás (külön regény)
- Infrastruktúra, pollen, vadkender helyzet....
A válasz úgyis a szokásos lenne, nem az én hatásköröm, érdeklődjön itt és itt, nem hozzám tartozik, hatalmas ködösítés és légüres mellébeszélés...stb, stb....
A lakossági fúrumok hangulatát el lehet képzelni. Szentgyörgy úr belekezd hatalmas gesztusok közepette a pr-beszédbe, melyet a lakosság hőbörögve szakít félbe. Úgy látom, az emberek már nem veszik be a folyamatos szoci szivatást, kizsákmányolást, sógor-koma viszonyt.
Másik példa erre ismerősöm története.
Szentgyörgyi kilátogatott a Kisgyár utca aszfaltozatlan végébe, ahol próbálta az önkományzati aszfaltozás helyett árokásásra, saját erőből való aszfaltozásra (!!!!) buzdítani a felháborodott embereket. Miután a vita egyre elfajult, szemtanúk szerint a polgármester újabb vereséget szenvedve távozott a helyszínről.
Kérdésem, akárcsak blogom mottója: meddig lehet büntetlenül, tényeket nem tisztelve kajakra hülyére venni azokat az embereket, akiket választópolgárnak nevezünk.
Remélem hamar lecseng ez  a két év..... addig is, 3IGEN :)
Érdemes olvasni ezt a blogot is, ahová rendszeresen be-be tér a mi polgármesterünk.
Ja, mellékelek még egy csemegét:
AZ IP-t most már nyugodtan közzétehetem, tegnap estére szólt..... De miután tegnap este tette ki az én admin barátom, a duzzadó jogi akták közé érdemes lesz csatolni, személyes adatok kiadása miatt...
Szóval, ennyit mára a fórumról... hogy nem a levegőbe beszélek, akárcsak ma, mindig lesz egy-két leleplező, fotó, akta bizonyítékul.
Persze ha valaki nem csak szidni kívánja Szentgyörgyi urat( ha még akad ilyen), akkor szívesen veszem annak is kommentjét.
Miért kellett ezt a becsületet is eljátszani, miért nem lehet egyszer tisztességesen a tűz közelében lenni?????????????????????
De miért kell hülyére venni az embereket.... Pedig nagy kincs a bizalom.......

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://soshalasztelek.blog.hu/api/trackback/id/tr68362446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alkotmányos 2008.03.02. 21:38:01

Te lárifári egészen jó helyzetbe hozott Téged ez az admin csávó. :)
Ezt nézzed meg:
www.itport.hu/hir/2170

Az IP címmel személyes adatként kell bánni a legutóbbi Európai Parlament döntése szerint. Az EP döntése szerint az IP cím személyes adat, azaz magánügy és még az állami szervek is csak szigorú előírások betartása mellett az egyes személyek írásos engedélyével tárolhatják.
A Google szerint az IP cím nem azonosíthatja az egyes személyeket, csupán számítógépekre szól, így értelmetlen ez a szigorú szabályozás, s a felhasználók tevékenységének nyilvántartására most emiatt új módokat kell találnia.
A brüsszeliek úgy nyilatkoztak, hogy még egy az EU határán kívüli bázissal rendelkező cégnek is be kell tartania a szabályokat ha Európába jön.
Számos szolgáltatónak meg kell változtatnia a szoftverét, mivel az IP követése illegálissá vált.
A Google mindezek ellenére megígérte, hogy együttműködik az EU-val a személyiségi jogok védelme érdekében. Első lépésként azt mondta, hogy 18 hónap után törölni fogják a tárolt IP címek néhány számjegyét.


Én a helyedben csak nem hagynám szó nélkül.

lárifári 2008.03.02. 21:51:43

köszönöm... mail ment neked.... 1000% bakiról, bakira.... én tudtam ezért is nem izgatom magam...:)

mi a véleményed a blogomról??? Tud szted a két blog párhuzamosan működni?

Beszéljünk mailben...
süti beállítások módosítása