HTML

Dumcsizzunk Halásztelekről! Kendőzetlenül.

Nekünk Halásztelek az otthonunk. Szeretnénk ha szebb, és tisztább lenne. Mindenféle értelemben. Olyan kisváros, ahol jól érezheti magát mindenki.

Halásztelken nincs olyan hivatalos fórum, ahol elmondhatnánk azt, mit szeretnénk, vagy mi az ami nem tetszik, a polgármestert és mszp-s társait legkevésbé érdekli, mi történik az itt lakókkal.

Az önkormányzat cenzúrázta a fórumot, tisztán látszik a szocialisták nem szeretik a kérdezősködőket és a bírálókat.

Ezen a blogon, bizony elmondjuk a véleményünket -Önök is megtehetik.

Elérhetőségünk:

Levélküldés itt

Ez egy szimpatikus oldal

Halásztelekma honlapja!


Friss topikok

  • Lárifári: @12341234: Üdvözlöm! Tudja úgy van ez valahogy, hogy otthon is elkelne egy-két új holmi. Vennék e... (2009.07.31. 00:02) Halásztelek eladósodik
  • néma: Nagyon szomorú hír, Mi is dolgoztunk együtt valamikor, még az AMK létrehozásánál. Emlékét szeretet... (2009.05.17. 17:15) Az egyenlőbbek parkolói
  • Ipa: Maszop beszél a gyűlöletbeszéd ellen, íme a részlet a nótájukból: "A közjó alkotói lettünk – hát v... (2009.04.07. 13:44) Valódi retró buli – MSZP kongresszus
  • Lárifári: Szia! Manapság, ha a "jóreggelt" politikusi szájból érkezik, a mögöttes szándékot keressük. Vallju... (2009.03.22. 13:18) Lemondott Gyurcsány - vagy amit akartok.
  • Ajtony: Sziasztok! Ismerem a két körzeti rendőrt, szerintem rendes srácok. Úgy gondolom, hogy több megbecs... (2009.03.14. 21:46) Halásztelki Hírmondó – rúgjunk a rendőrbe mi is! II.
  • elqurtuk: TPÚ: Szentgyörgyi József (Tisztelt Polgármester Úr) (2008.12.09. 22:01) Karácsony 2008
  • elqurtuk: háááát, az elképzelés jó, elképesztő hírszerkesztési, szemantikai és egyéb hibákkal. De hogy ne cs... (2008.12.08. 16:55) Új kistérségi hírportál
  • Ajtony: Üdvözlet Mindenkinek! Azt gondolom, hogy a közbiztonság rajtunk is múlik. Polgárőrség van, jelentk... (2008.12.05. 09:36) Rettegés helyett cselekvés

Linkblog

Máris vége a barátságnak?

2009.03.13. 18:05 Lárifári

 

 

Nem is régen magyarok és románok borultak egymás nyakába. A veszprémi tragédia összehozta a két nemzetet. A román sajtó meghatottan cikkezett a nemzeti büszkeségük halálát követő magyar gyászról. Azt lehetett hinni, hogy vége az ellenségkép gyártásnak, vége a magyargyűlöletnek.

 

- valóban megható volt Cozma halála után az ország együttérzése -

 

A koporsót még Magyarországon, több városban ezrek várták. Könny, gyertyák, virág és bánat. A bukaresti temetőben – ortodoxoknál igen nagy tisztességként – magyar barátok, játékostársak vitték a koporsót. A román gyászolók megtapsolták őket.

 

- hittünk abban, valami végleg megváltozik -

 

Aztán jön Március 15-e, a nemzeti ünnepünk. Sólyom László köztársasági elnök székelyföldön mondana beszédet – ha beengednék. Mindenki megdöbbenésére elnökünket eltanácsolta a román vezetés:

 

A román hatóságok azt üzenték Sólyom Lászlónak, hogy nem lenne alkalmas a látogatása ebben az időszakban, tekintettel arra, hogy szerintük a magyar köztársasági elnöknek szándékában állt a területi autonómia támogatása – közölte pénteken hivatalos forrásokra hivatkozva a román Mediafax hírügynökség. A névtelen „hivatalos források” azzal indokolták a román hatóságoknak ezt a közlését, hogy „a románoknak és a magyaroknak egységeseknek, nem pedig megosztottaknak kell lenniük, főleg akkor, amikor a gazdasági válság súlyosbodik” – olvasható a Mediafaxnál. (forrás-mno.hu)

 

- minden csoda három napig tart -

 

A román-magyar barátság, a kormányzati eltökéltség a bűncselekmények visszaszorítására, és talán a virágok is elhervadtak Cozma sírján.

 

A pszichológia szerint az ember rövid távú memóriája hét napig emlékezik, aztán a lényegtelen dolgokat eldugja valamelyik „háttértárolóba”.

 

- pedig azokra a napokra jó lenne sokáig emlékezni -

 

Mai bölcsességünk:

 

Minden kisgyerek okos, a legtöbb felnőtt ostoba. Ezt teszi a nevelés.

(Móra Ferenc)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://soshalasztelek.blog.hu/api/trackback/id/tr961000466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása