HTML

Dumcsizzunk Halásztelekről! Kendőzetlenül.

Nekünk Halásztelek az otthonunk. Szeretnénk ha szebb, és tisztább lenne. Mindenféle értelemben. Olyan kisváros, ahol jól érezheti magát mindenki.

Halásztelken nincs olyan hivatalos fórum, ahol elmondhatnánk azt, mit szeretnénk, vagy mi az ami nem tetszik, a polgármestert és mszp-s társait legkevésbé érdekli, mi történik az itt lakókkal.

Az önkormányzat cenzúrázta a fórumot, tisztán látszik a szocialisták nem szeretik a kérdezősködőket és a bírálókat.

Ezen a blogon, bizony elmondjuk a véleményünket -Önök is megtehetik.

Elérhetőségünk:

Levélküldés itt

Ez egy szimpatikus oldal

Halásztelekma honlapja!


Friss topikok

  • Lárifári: @12341234: Üdvözlöm! Tudja úgy van ez valahogy, hogy otthon is elkelne egy-két új holmi. Vennék e... (2009.07.31. 00:02) Halásztelek eladósodik
  • néma: Nagyon szomorú hír, Mi is dolgoztunk együtt valamikor, még az AMK létrehozásánál. Emlékét szeretet... (2009.05.17. 17:15) Az egyenlőbbek parkolói
  • Ipa: Maszop beszél a gyűlöletbeszéd ellen, íme a részlet a nótájukból: "A közjó alkotói lettünk – hát v... (2009.04.07. 13:44) Valódi retró buli – MSZP kongresszus
  • Lárifári: Szia! Manapság, ha a "jóreggelt" politikusi szájból érkezik, a mögöttes szándékot keressük. Vallju... (2009.03.22. 13:18) Lemondott Gyurcsány - vagy amit akartok.
  • Ajtony: Sziasztok! Ismerem a két körzeti rendőrt, szerintem rendes srácok. Úgy gondolom, hogy több megbecs... (2009.03.14. 21:46) Halásztelki Hírmondó – rúgjunk a rendőrbe mi is! II.
  • elqurtuk: TPÚ: Szentgyörgyi József (Tisztelt Polgármester Úr) (2008.12.09. 22:01) Karácsony 2008
  • elqurtuk: háááát, az elképzelés jó, elképesztő hírszerkesztési, szemantikai és egyéb hibákkal. De hogy ne cs... (2008.12.08. 16:55) Új kistérségi hírportál
  • Ajtony: Üdvözlet Mindenkinek! Azt gondolom, hogy a közbiztonság rajtunk is múlik. Polgárőrség van, jelentk... (2008.12.05. 09:36) Rettegés helyett cselekvés

Linkblog

Legyünk türelmesek, és hallgassuk a Lakihegy rádiót

2008.10.28. 18:17 Lárifári

 

Megkezdődött a Rákóczi Ferenc út aszfaltozása. A munkagépek nagyon gyorsan haladnak. Szerencsére az időjárás kedvez a munkálatoknak, hiszen nincs még fagy, és az eső is elkerült bennünket.

 

- Ez talán az út tartósságában is jelentkezik -

 

Persze ezt mindenki látja. Az aprópója a mai blog bejegyzésnek inkább a közlekedők türelmetlenségéről szól. Mi, halásztelkiek nem tudunk mit tenni, legfeljebb csúcsforgalmon kívüli időpontra tehetjük a halasztható utazásainkat.

 

- az út felújítása nekünk jelent kényelmet és biztonságot -

 

Sajnos a tőlünk délebbre lakók ugyanúgy szeretnének közlekedni, mint eddig. A kilométeres sorban azonban elvesztik türelmüket. Őrült dolgokat láthatott ma, aki kapcsolatba került a Rákóczi úttal.

 

- Értelmetlen dudálás, veszekedések, és anyázás -

 

Persze a néhány hülye miatt a közlekedési káosz résztvevői, és a munkások is egyre ingerültebbek lettek. Néhány autós már nem bírva magával, csikorogva indult a mellékutcákon elkerülve a hatalmas dugót. Se sebességkorlátozás, se jobb-kéz szabály. Emberi mivoltukból kivetkőzve repesztettek keresztül a városon. Talán az önkormányzat vezetése kérhetne

 

- fokozottabb rendőri jelenlétet a munkák idejére -

 

 

 

A címbe azért került egy - akár burkolt reklámnak tűnő rész - mert a Lakihegy rádió gyakori, és korrekt információkkal szolgál szűkebb régiónk közlekedéséről. Ma többször figyelmeztették az indulókat és úton levőket, lehetőleg kerüljék el Halásztelket.

Én rendszeresen hallgatom, első sorban a helyi információik miatt – a zenéjük ugyanis elég vacak. Minden órában a hírek után, de ha különleges helyzet áll elő, sűrübben is megtudhatjuk - merre ne induljunk.  

 

- A hírek idején mindenképpen érdemes a 107 MHZ-re kapcsolni a rádiókat -

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://soshalasztelek.blog.hu/api/trackback/id/tr17737024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyuri7 2008.10.29. 11:05:05

Köszönjük a rádiónkról írt kedves szavakat.Valóban igyekszünk a térség elsődleges hírforrásává válni és lehetőleg teret adni a szerkesztésben .Ezért várjuk a betelefonálásokat,smseket,emailokat,hogy esetleg a zenénket(ami azért Nekünk tetszik) testreszabhassuk.

Lárifári 2008.10.30. 09:22:31

Szia kedves Gyuri7!
Azért említetem meg a rádiótokat, mert tényleg hasznos információkkal szolgál - első sorban a közlekedésünkről. Nagyon profin indítottátok az adást, valódi kereskedelmi rádiós a fíling. Ha bíráljuk a zenei szerkesztést, a jobbítás szándékával tesszük. Szerintem nem kell beszállni a juve és a danu versenyébe. Unalmassá válik a sokszor hallott zene, pláne ha kritikátlanul a "slágergyanús" zenéket nyomjátok - ráadásul naponta többször ugyanazt.

További sok sikert kívánok, és remélem meg tudtok kapaszkodni a média kíméletlen piacán! mint helyi
süti beállítások módosítása